راهنمای سیستم های کنترلی برای نهادهای دولتی و مراجع ذیصلاح آنها تدوین می شود
تاریخ: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ ساعت: 20:00:38


http://shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/f19d73f140d13c7c82db2fe55614e59d.gif

http://shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/2c5341a84923c368f3dc95ade82e3a6f.gif

http://shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/3bf2091acd2153ee627e8ce6857c2d77.gif

http://shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/186f9feb45e4c47157ab54527849ffa3.gif

http://shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/1f4c750d1cdc1a2d68fd4636aef8c58d.gif

http://shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/3a5f67cb3fb26842fd511e6d85a9436a.jpg

http://shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/75cb6510d3da4c5b9222077e7a620014.jpg

http://shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/3d2ba7549e12cb4cf33ececaefbd4944.gif

http://shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/79b2c17bdfa9a83147aec1b30f566648.gif

http://shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/8df1f56fc189e582eca3e43e8238bc0e.jpg

http://shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/65cc4e214eaefba88345b9224f2b04f2.gif



کد خبر : 36771 || تاریخ : ۱۳۹۷/۰۹/۱۴ ۱۸:۱۱                 صنعت،معدن، تجارت

راهنمای سیستم های کنترلی برای نهادهای دولتی و مراجع ذیصلاح آنها تدوین می شود


ایرانیان_در اجلاسیه خوراک و فرآورده های کشاورزی که امروز در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد، تدوین استاندارد اصول و راهنمای سیستم های ملی کنترل مواد غذایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


راهنمای سیستم های کنترلی برای نهادهای دولتی و مراجع ذیصلاح آنها تدوین می شود

به گزارش شبکه خبری ایرانیان ،غلامرضا امینی، مدیرکل نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال، هدف از تدوین این استاندارد را حمایت بیش از پیش از سلامت مصرف کنندگان و حصول اطمینان از تجارت مواد غذایی دانست و گفت: این استاندارد راهنمای کاربردی برای کمک بر نهادهای دولتی و مراجع ذیصلاح آنها در طراحی، ایجاد، اجرا، ارزیابی و بهبود سیستم ملی کنترل مواد غذایی است.

وی افزود: این استاندارد راهنمایی برای مراجع کنترلی در مواد غذایی تولید داخل، فرآوری، بسته بندی، انبارش، حمل و نقل و تجارت مواد غذایی است.

امینی در ادامه اظهار داشت: با توجه به آنکه حجم زیادی از مواد غذایی تولید کشور به بازارهای جهانی صادر می شود، طراحی مناسب برای سیستم های کنترل مواد غذایی برای حضور پایدار و توسعه صادرات غیرنفتی ضروری است.

وی تاکید کرد: این استاندارد برای سازمانها، نهادها و بنگاههایی که بطور مستقیم در زنجیره مواد غذایی فعالیت دارند و همچنین تامین کنندگان ماشین آلات و تجهیزات مواد پاکیزه سازی، به سازی، بسته بندی و سایر مواردی که با مواد غذایی در تماس است نیز کاربرد دارد.

در این اجلاسیه که به دبیری هنگامه یوسف زاده، معاون دفتر نظارت براجراي استاندارد صنايع غذايي، آرايشي، بهداشتي و حلال برگزار شد، هدایت حسینی، رییس انیستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود و تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وحید مفید، مدیرکل امور غذایی، بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو، نمایندگان وزارت جهاد کشاورزی، سازمان حفاظت از محیط زیست، کانون انجمن صنایع غذایی ایران، بخش خصوصی و کارشناسان سازمان ملی استاندارد ایران حضور داشتند.



کلمات کلیدی


captcha