افزایش 2درصدی تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی
تاریخ: ۲۱ تیر ۱۳۹۹ ساعت: 19:08:04


http://shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/52e8a1fd0f480480f71603937eded31a.gif

http://shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/2f82a09e3a0121d4ee728c131b19bcc1.jpg

http://shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/69cf9725a1397692c46e21c0abdd72a4.jpg

http://shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/ed3d9557dbef191b501af55c266fa495.png

http://shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/f92b3b84c8097bbb246577a420a39b79.jpg

logo-samandehi


کد خبر : 48690 || تاریخ : ۱۳۹۹/۰۳/۰۷ ۱۳:۱۲                 کشاورزی و امور دام

افزایش 2درصدی تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی


ایرانیان_ وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمي کشور در ماه فروردین ١٣٩٩ جمعاً ٢١,٩ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.


 افزایش 2درصدی تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی

به گزارش شبکه خبری ایرانیان به نقل از  پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، گزیده نتایج ماه فروردین آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمي کشور از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

 بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ١٢,١ هزار تن، ٥٥.٤ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ٧.٩ هزار تن، بز و بزغاله با ١.٤۲ هزار تن و سایر انواع دام با ٤٢١ تن، به‌ترتیب ٣٦.٢ درصد، ٦.٥ درصد و ١.٩ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

 مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در فروردین ١٣٩٩ با عملکرد ماه مشابه سال ۱۳۹٨ نشان‌دهنده افزایش ٢ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. تغییرات مقدار تولید گوشت نسبت به ماه مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ٤درصد کاهش، برای بز و بزغاله ١٥درصد افزایش، برای گاو و گوساله درصد افزایش، و برای شتر و بچه‌شتر ١٣درصد کاهش داشته و برای گاومیش و بچه‌گاومیش تقریباً بدون تغییر بوده است./پ/

 



کلمات کلیدی


captcha